U 2025. godinu smo kao društvo ušli loše, ali sa nadom, gde se vodi borba između čistih, studentskih ruku i krvavih ruku vlasti, kazao je pozorišni reditelj Božidar Đurović u emisiji 360 stepeni. Istakao je da se vlast služi manipulacijom, jer u Srbiji imamo medijski mrak i dodvornički mentalitet,...
Delovi razgovora sa ljudima koji su poslali snažne poruke u 2024. godini. Glumci, reditelji, sportisti, treneri, muzičari, pisci, novinari i mnogi drugi...
Glumačka diva Danica Maksimović u “360 stepeni” sa Branislavom Šovljanskim.
"Studenti sa Fakulteta dramskih umetnosti će kroz tri, pet, deset godina postati naše punopravne kolege, neće biti više studenti. Ja ne znam kako bih mogao da ih pogledam u oči i da se pravim da je sve normalno a da znam da su tražili pomoć i da sam ja rekao da je to njihov problem i da se snađu",...
Glumac Milan Marić, gostujući u 360 stepeni, istakao je da gluma zahteva od glumca da se potpuno preda i da “nikada ne pokuša da pomisli da je pametniji od samog posla", kao i da je za njega pozorište prostor gde može da se prepusti, da progovori svoje tajne kroz tuđe tekstove, kao i prostor...
Mlada crnogorska umetnica - operska pevačica, sopranistkinja Tamara Rađenović gostujući u "360 stepeni", navela je da joj je ideja da kroz klasičnu muziku dođe do šireg auditorijuma i internacionalne publike. Tamara je jedna od 30 najperspektivnijih i najuticajnijih ličnosti mlađih od 30 godina u...
Jedna je od 30 najperspektivnijih i najuticajnijih ličnosti mlađih od 30 godina u Evropi u kategoriji “Umetnost i kultura” u izboru magazina Forbes.
Srđan Gojković Gile u 360 stepeni sa Branislavom Šovljanskim.
"Vesti su kod nas i u celom svetu šou. Dobra vest nije nikakva vest, koga zanima da čuje nešto što je dobro? Ceo taj sistem vesti se postavio tako da se bavimo samo najgroznijim stvarima i šta se dešava loše. Ja sam imao period 90-ih kada sam se uživeo u to i to je imalo vrlo loše posledice po...