Nije se nadao tome!
Nadala se tome!
Ana Nikolić je naredna nominovala.- Aneli ti si super, od početka imamo isti odnosi, i hvala tvojima na poklonu, sa druge strane Mateja je super, najviše volim kada igraš i kada se provodiš utorkom. Sjajno mišljenje imam o tebi, ali sačuvaću Aneli - rekla je Ana.- Aneli i ja smo progovorili pet...
U toku su nominacije, nakon što je Dragana Stojančević nominovala AnelI Ahmić, ustao je Lepi Mića:- Ja sam rekao da neću više vređati Aneli, i to i radim, ali imam šta da kažem, ona ove godine menja prijatelje kao na traci. večeras se vidi ko je voli, ko je brani, a ko je napada. Njoj nikada niko...
Bori se sa tim!
Jelene Ilić je naredna nominovala, a tom priliko je otkrila sve o njenom druženju sa Aneli:- Ja sam Sa Aneli sada okej. NAš odnos je bio jajo turbulentan, ali sada smo okej, Ona je u nekom momentu nije bila tu za mene, a sada smo rešili neke stvari, te verujemd a će sve biti dorbo. Nemam poroblem sa...
Ovo ih je šokiralo!
Tokom nominacije Milene Kačavende, Ena Čolić je primetila da Jovan Pejić Peja plače, te je rekla Bakiju da mu priđe.Nakon toga, Ena je pokušala da priđe Peji, ali on to nije hteo, te je odmah ustao i otišao od nje.- Pejo reci mi šta ti je, što ideš od mene - govorila je Ena.- Pusti ga, nije mu dobro...
U toku su nominacije, a voditeljka Ivana Šopić je dala reč Urošu Staniću:- Aneli Ahmić jedan emotivni manipulator, lažov, osoba koja je postala recka, osoba koja dozvoljava sebi da bude stalno pijana utorkom, ona nema srama ni dostojanstva, krpa sa kojom muškarci brišu pod. Ja se kajem što sam se sa...
U ranim jutarnjim satima su u krevetu razgovarali Ena Čolić i Nenad Ćubić Ćuba. Naime, Ćubu je zanimalo da li je Ena razmazila svog sina:- Jesam, želela sam, on je moj sin - rekla je Ena.- Imaš to dečije ponašanje - dodao je Ćuba.- On mnogo traži jer je razmažen - rekla je Ena.- Mi smo sve tražili,...