Gore od strasti!
Voditelj Milan Milošević naredno pitanje je imao za Sandru Obradović.- Luka ne zaslužuje osobu kao što si ti, da ima šanse kod Aneli, ne bi te ni pogledao - rekao je Milan.- Pa da ne zaslužuje me. Izvređa me, pa onda dođe da mi se izvinjava. Nisam ja ničija robinja - rekla je Sandra.- Što joj se...
Milan Milošević imao je sledeće pitanje za Anđelu Đurišić.- Komentarisala si da je stručni žiri na Elitoviziji zaboravio Terzinu prevaru, a da su tebe razapeli - rekao je Milan.- Moj stav je sledeći da smatram, da imam pravo da komentarišem kako ja hoću. Nisam želela nikog da uvredim, ali godinama...
Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću, da prokomentariše sukob Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza.- Pokazali su da nisu prijatelji, prvo što spominju majke. Drugo je da se oni posvađaju, ali majke nisu smeli da spominju. Pokušao sam da priđem, da smirim situaciju. Imali su već...
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević imao je pitanje za Borislava Terzića Terzu.Terza koliko si se razočarao u Munju posle sinoćne svađe? - pitao je Milan.- Jako je ispalo loše sa njegove strane. Naravno da sam se razočarao, to što smo se psovali, to je druga stvar, ono...
U toku je emisija "pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević, imao je pitanje za Milovana Minića.- Očigledno je tvojoj ljubavnici bilo sve malo, pa je Ivan bolji od tebe - glasilo je pitanje za Milovana.- Verovatno je bolji otac, bolji čovek od mene. Bila je iz interesa sa mnom - rekao je...
Opet hladan tuš za Aneli!
Nakon pitanja za Aleksandru Nikolić, kako je pričala da joj je Milovan nudio 100.000 evra da ne ide da igra, Ivan Marinković je ustao da prokomentariše.- Vidim da pojedinici vole ovu priču, koja je već ispričana. Samo vrtimo priču koja je ista, dodajemo samo detalje. Ispalo je da je on pola novca...
Nije je štedela ni malo!
Borislav Terzić Terza, večeras je saznao radosnu vest da je postao otac male Barbare, a emocije i dalje ne može da savlada, niti da sabere utiske.- Kako se osećaš, jel ti krivo što se beba preziva Veličković ? - pitala je Miljana.- Nije mi krivo, nema veze, neću o tim temama. Neka su one žive i...