Gore od strasti!
Luka Vujović i Sandra Obradović seli su na kauč, te su porazgovarali o njihovom odnosu.- To za Aneli, ja to ne treba da komentarišem, ja nju gledam totalno drugačije. Bez obzira šta su oni uradili, ja nikada u životu ne bih bio sa osobom s kojom je Mateja bio. Gledaoci što je stiglo pitanje, sve su...
Voditelj Milan Milošević naredno pitanje je imao za Sandru Obradović.- Luka ne zaslužuje osobu kao što si ti, da ima šanse kod Aneli, ne bi te ni pogledao - rekao je Milan.- Pa da ne zaslužuje me. Izvređa me, pa onda dođe da mi se izvinjava. Nisam ja ničija robinja - rekla je Sandra.- Što joj se...
Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje bilo je za Nenada Marinkovića Gastoza.- Da li si ti u vezi sa Anđelom da bi joj pomogao ili što si se zaljubio - glasilo je pitanje.- Ja sam s njom jer sam se zaljubio, naravno, ali mi je bitno da dokažem da treba da nastavi dalje, da život ne sme da stane -...
Milan Milošević imao je sledeće pitanje za Anđelu Đurišić.- Komentarisala si da je stručni žiri na Elitoviziji zaboravio Terzinu prevaru, a da su tebe razapeli - rekao je Milan.- Moj stav je sledeći da smatram, da imam pravo da komentarišem kako ja hoću. Nisam želela nikog da uvredim, ali godinama...
Haos na sve strane!
Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću, da prokomentariše sukob Borislava Terzića Terze i Danijela Dujkovića Munjeza.- Pokazali su da nisu prijatelji, prvo što spominju majke. Drugo je da se oni posvađaju, ali majke nisu smeli da spominju. Pokušao sam da priđem, da smirim situaciju. Imali su već...
Voditelj Milan Milošević je nakon Bore Terzića dao reč Marku Stefanoviću.- Sukob njihov je krenuo iz gluposti. Rekao sam Munji da pozove Terzu, on je imao dobru nameru. Kada je Terza seo za sto, Munja je otišao u vece i počele su uvrede koje su katastrofa ako su prijatelji. Munjo, ne možeš da mu...
U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević imao je pitanje za Borislava Terzića Terzu.Terza koliko si se razočarao u Munju posle sinoćne svađe? - pitao je Milan.- Jako je ispalo loše sa njegove strane. Naravno da sam se razočarao, to što smo se psovali, to je druga stvar, ono...
Voditelj Milan Milošević sledeće pitanje pročitao je Stefanu Kariću.- Da li kao i uvek razumeš Anđelinu nervozu? I sada si se više zabrinuo kako je Anđeli, dok je njen partner hvalio Maju Marinković - glasilo je pitanje.- Ne znam kako sam pokazao da sam se više zabrinuo. Ja sam rekao da je ona veći...