HONOR je na MWC 2025 u Barseloni osvojio više od 50 nagrada od strane medija za AI inovacije i proizvode.
Osvojeno je više od 50 nagrada od strane medija za AI inovacije i proizvode
Uprkos svom napretku tehnologije, i dalje je veliki broj prevara koje se obavljaju putem telefonskih poziva. Tehnologija koju sam probao na štandu LG-ja na MWC 2025 upravo to pokušava da spreči.
Na MWC 2025 sajmu u Barseloni prikazani su i drugi gedžeti osim telefona - tu spadaju pametno prstenje, kućni roboti, ali i AI naočare koje koriste najnapredniju tehnologiju.
U Barseloni na MWC sajmu automobili nisu u fokusu, ali neočekivano smo naišli na veliku ekskluzivu - mogućnost da uđemo u Tesla Cybertruck.
Među novitetima na MWC 2025 u Barseloni našao se i Tecno Spark Slim, za koji kompanija kaže da je zvanično najtanji telefon na svetu. Video sam ga iz prve ruke, i ovo su utisci.
I dalje smo u Barseloni, gde pratimo sve novitete koji se pojavljuju na MWC 2025. Jedan od njih je na štandu Lenova, i u pitanju je zaista inovativan koncept.
Sajam MWC u Barseloni svake godine, pored novih gedžeta, donosi i zanimljiva izlaganja od strane ljudi koji nam, de fakto, oblikuju budućnost. Tako je bilo i ovoga puta.
Barselona je posebno interesantna u ovom periodu godine kada se tradicionalno održava najveći svetski sajam mobilnih tehnologija – Mobile World Congress (MWC).
Posetili smo MWC 2025 u Barseloni i videli dosta zanimljive tehnologije. Jedna od njih je i robotska ruka koju kontrolišete pomoću sopstvenih pokreta.