Takmičari biraju najpažljiviju osobu u Eliti, a naredna je navodila Jelena Ilić koja je navela Urša Rajačića i Božu i Kristinu, a nakon nje reč je dobio Rajačić:- Meni su na prvom mestu Jelena i Mateja, moji drug i moja devojka, a oni su meni prva dva mesta uvek, a na trećem mestu je Baki, on me...
U Beloj kući takmičari navode najpažljiviju osobu, a Aneli je naredna navodila:- Prvo mesto je za mene Đedović, on je uvek bio tu za mene. Drugo mesto i treće su Bebica i Teodora - rekla je Aneli pa je ustala Anđela:- Broj jedan za mene je Gastoz. On me je tako osvojio, dvina je prema meni, ja se po...
U toku je Mićina igra istine, a Mića je postavio pitanje za Sofiju Janičijević:- Da je Dača cikara ili rijaliti igrač?- On je moj prijatelj pa rijaliti igrač - rekla je Sofija.- Dačo kome bi pre preneo vest Milici ili Sofiji?- upitao je Mića Daču.- Ja sam sa Milicom sedeo dva puta i jako je cenim -...
Lepi MIća je naredni stigao u Šiša bar gde je komentarisao aktuelne teme u Eliti:- Svako ko sabere dva i dva jasno je sve, Sofija I Terza nisu mogli da se izbore, njima hvali hrabrost da se bore za to što imaju,a sada su postali miševi koji se kriju ispod jorgana- govorio je MIća pa je dodao:- Mene...
Stefan Karić je naredni koji je došao u Šiša bar. On je na samom početku komentarisao Gasoza i sukob koji su imali:- Sinoć je bilo svašta, vidimo svi šta se dešava aq meni se ne sviđa ono što je rađeno sinoć.- Mnoge stvari su mi čudne, karpiram ja što se nešto radi, ali mi nije jasna Anđela koja je...
Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Marka Đedovića sa kojim je komentarisao akutelne teme u Eliti.- Meni je jako zanimljivo i interesantno, počinje da se budi stari Đedović u meni, svi me nerviraju, mene nerviraju komentari ljudi, foliranta koji pokušavaju da se operu kao da su oni...
Aneli Ahmić naredna je stigla u Šiša bar gde je komentarisala aktuelne teme u Eliti:- Karić ume da podbode ljude za komentare, a sada su me provukli kao da sam ja bila fan Sanja i Marka, što nije istina, ali tu nema ništa loše i da jesam - rekla nje Aneli.Nakon toga Aneli jen progovorila o njenom...
Strasti se ne smriju!
Imali šta da kažu!
Bora Terzić Terza je u Šiša bar govorio o svom odnosu sa Sodijom Janićijević.- To napolju smo bili Milica i ja, temeperamenti, a da li je sada sveo ono što ljudi pričaju, jeste tu bila lljubav, šta smo sve zajedno prošli. - rekao je BOra pa je komentarisao Sofiju:- Ona je lagala, žao mi je, a eto,...