Ognjen Ravić i Elena Petrović rešili su da dok njihovi cimeri spavaju, pobegnu daleko u Pab kako bi pušili cigaru. Ono što sve čudi, jeste da je Elena pre samo pola sata bila na istom mestu sa Saletom Luxom.Da li će se nešto dešavati između Luxa i Elenne ili će ona ipak ostati u mirnoj luki sa...
Sale Lux i Elena od starta imaju svoju neku priču koju rade Andrei Anđelković iza leđa, a mnogima su dali do znanja da ipak između njih dvoje nešto postoji. Sada je Elena sedela sa svojim dečkom i ćaskala sa Luxom, a da li joj je to samo alibi, ostaje nam da ispratimo.- Kako sam zabola, ne želim da...
Milan Runjo otkrio je Nikoli Lakiću da je imao podršku celog Zrenjanina kada je ulazio na ''Farmu 8'', kao i da mu je lakše jer je istu podršku dobio i u Novogodišnjim čestikama.- Ne možeš da zamisliš kakav je moj ulazak bio, ceo Zrenjanin na nogama. Malopre sam u pismu pročitao da me svi podržavaju...
Aleksandra Jakšić i Boža Džons popričali su o njegovom učešću u rijalitiju, a potom je on priznao Aleksandri koliko je zaljubljen u Elenu i kako pamti njihove poglede od prvog dana.- Ja volim kad se zaljubim, ne treba meni rijaliti. Ja sam rijaliti sam po sebi - rekao je Boža.- Što moraš to stalno...
Sale Lux i Rea Anđelković ćaskali su o svojoj vezi, te je ona tom prilikom priznala da manipuliše s njim svojim očima, dok je on ipak tvrdio da manipuliše svojim polnim organom kako bi ga zadržala.- Pitali su me da li manipulišem, ja ne manipulišem. Manipulacija je kad na nekog utičeš da radi loše...
Božić spaja ljude!
Svim vernicima koji danas slave dan rođenja Isusa Hrista redakcija portala Pink.rs želi srećan Božić.
I kako to tradicija nalaže, na imanju Farme večeras se pripremala bogata trpeza za Badnje veče.Međutim, u iščekivanju večere, farmeri su se raspravljali, a ko bi se drugi posvađao nego Boža Džons i Elena Petrović.Njih dvoje su se standardno častili uvredama, međutim, Kristijan Golubović, glavni...
Samo nek je veselo!
Peca Lazić u više navrata imao je žestoke sukobe sa Aleksandrom Jakšić. U tim sukobima nisu birali reči i znale su da padnu ozbiljne uvrede. Sada kada je Aleksandrin rođendan, a u sklopu toga i ručak za Badnji dan, Peca je odlučio da se izoluje i ne pređe preko uvreda, te ne prisustvuje ručku.-...