Radnja novog filma Toma Henksa smještena je u daleku budućnost, daleku prošlost i u svaki vremenski period između njih
Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom dobitnik je specijalnog priznanja za doprinos opštem dobru koje dodjeljuje Fond za aktivno ...
Takav sistem već se primenjuje na društvenoj mreži Iks, gde korisnici komentarišu istinitost objava.
Rekonvalescent Mile dobio je prvu rundu meča protiv Marfija, Šmita, Sene, Harisa, odnosno „plitke države” u BiH, koja stoji iza sudskog procesa s ciljem da predsednika Srpske udalji s funkcije pre stupanja Trampa na dužnost.
Učiniću sve da direktori imaju moje povjerenje i pažnju, ali očekujem da mi uzvrate odgovornim radomIdeji Veljeg brda nema mane i podržaću svaki projekat koji se ...
Porođaj je započeo u automobilu ispred Urgentnog centra, a brzina i stručnost tima bile su ključne za spašavanje života
Najmanje 95 ljudi je poginulo, a 130 povređeno u snažnom zemljotresu koji je pogodio planinski region Tibeta, javljaju kineski državni mediji.
Na pitanje koliko danas živimo iluziju na Balkanu, Majić kaže da mi samo iluziju i živimo
Zemljotresi su uobičajeni u ovom regionu koji leži na glavnoj geološkoj rasednoj liniji, ali je ovo jedan od najsmrtonosnijih zabeležen poslednjih godina u Kini.
Naši vaterpolisti od 15.30 igraju sa Grčkom na startu kvalifikacionog turnira za Svjetski kup, debi legendarnog selektora