Kompanija Meta više neće koristiti usloge nezavisnih moderatora za proveru činjenica na Fejsbuku i Instagramu, već ih zameniti „beleškama zajednice".
Takav sistem već se primenjuje na društvenoj mreži Iks, gde korisnici komentarišu istinitost objava.
Dušan Maravić je igrao za crveno-bijele od 16. jula 1958. do 24. juna 1964.
Institit za biologiju mora objavio fotoografije i dio zapisa svoje naučnice koja boravi na najudaljenijem kontinentu
Le Pen, koji je jednom došao u drugi krug predsjedničkih izbora 2002. godine, u posljednje vrijeme se udaljio od svoje ćerke Marin le Pen koja je preimenovala stranku ...
Francuski satirični nedeljnik Šarli ebdo objavio je specijalno izdanje povodm 10. godišnjice od napada islamista u kojem je ubijeno 12 članova redakcije, kako bi pokazao da njegov cilj ne prestaje.
U Parizu je održana ceremonija povodom desete godišnjice od teroristčkog napada na ovaj satirični nedeljnik.
Učiniću sve da direktori imaju moje povjerenje i pažnju, ali očekujem da mi uzvrate odgovornim radomIdeji Veljeg brda nema mane i podržaću svaki projekat koji se ...
Na pitanje koliko danas živimo iluziju na Balkanu, Majić kaže da mi samo iluziju i živimo
Zemljotresi su uobičajeni u ovom regionu koji leži na glavnoj geološkoj rasednoj liniji, ali je ovo jedan od najsmrtonosnijih zabeležen poslednjih godina u Kini.